The Cloud.





The Cloud framför låten Below på Skansberget 19 April 2010.

The Cloud är ett trevligt band ifrån Ale som tagit sig ur Ales bubbla och numera spelar lite varstans. De är aktuella med deras nya EP Vintage music from the basement som går att beställa via deras myspace eller köpas på Bengans i Göteborg.

Myspace

Almedal.



Almedal framför låten Främlingen i Almedal den 19 april 2010.

Almedal bildades våren 2006 då de släppte sin EP ....Och utan en massa skit som innehåller bland annat Och alla platserna som hyllas på scen av Håkan Hellström. Efter sitt första fullängdsalbum 2008 är de nu aktuella med sitt nya album Till Kyrkogården.

Hemsida
Myspace
Spotify

Gustav Johansson.



Gustav Johansson framför låten Tro och tvivel (Håkan Hellström) i Vasaparken den 19 april 2010.

Gustav Johansson är en gatumusikant från Göteborgs som går första året på Hvitfeldtska med inriktningen musik. Vi fick äran att spela in en video där han framför en av Håkans låtar live i Vasaparken. Vänta och se, det kanske är han som står på de största festivalscenerna om några år.

Petter Seander med band.



Petter Seander med band framför låten Bang, Bang I'm dead på Järntorget den 9 april 2010.

Petter Seander har nyligen släppt sitt debutalbum efter att tidigare spelat med Kristian Anttila och i bandet Sleeping Beauty. Hans nya skiva The denial of me, myself & I är definitivt värd att lyssna igenom och spelar han i just din stad så bör du traska dit för att inte missa något helt fantastiskt och fartfyllt.

Hemsida
Myspace
Spotify

RSS 2.0